Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Доля співробітника «Збиранки» залишається невідомою

Станом на 7 год. 10 червня доля співробітника комунального підприємства «Збиранка» залишається невідомою. Пошукові роботи будуть відновленні за рішенням комісії з питань ТЕБ та НС за результатами технічних висновків про безпеку їх проведення. До робіт по гасінню залучено 70 чол. та 14 од. техніки, в тому числі 2 літаки АН-32П авіації ДСНС. Про це повідомила прес-служба ДСНС України.

Поблизу с. Збиранка Жовківського району о 15 год. 06 хв. 30 травня на території полігону твердих побутових відходів, під час збору пожежно-технічного обладнання після гасіння пожежі, стався зсув сміття на площі близько 30 тис. м2, під який потрапили 3 рятувальники ДСНС та співробітник комунального підприємства «Збиранка». 31 травня на місці події було виявлено тіла 3 загиблих рятувальників ДСНС. Протягом 9 червня проводилися роботи по гасінню окремих осередків горіння сміття. У зв'язку із загрозою виникнення зсуву сміття та небезпекою для особового складу пошуково-рятувальні роботи тимчасово призупинено (працював 1 екскаватор).

Безпосередню координацію пошуково-рятувальних та інших невідкладних робіт здійснює штаб з ліквідації надзвичайної ситуації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ