Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Домашня поразка „Карпат”

У матчі сьомого туру чемпіонату України футболісти львівських „Карпат” на полі стадіону „Україна” приймали полтавську „Ворсклу”. Вже на 7-й хвилині оборона господарів прогавила ривок сербського форварда гостей Мірослава Груміча, і той без проблем виграв очну дуель у кіпера львів’ян Андрія Тлумака – 0:1. Незважаючи на невиразні дії, на 45-й хв. „Карпати” вирівняли становище: після подачі Володимира Федоріва з правого флангу Роша Батіста виграв боротьбу на другому поверсі – 1:1. Проте до фінального свистка галичани встигли не лише зрівняти рахунок, а й залишитися в меншості. Конфлікт між тим же Грумічем та центральним захисником нашої команди Миколою Іщенком завершився тим, що суддя Сергій Шебек з Києва форварду гостей показав жовту картку, а львів’янину – червону. Чисельною перевагою „Ворскла” скористалася на 55-й хвилині, коли на передачу верхом зі штрафного Сергія Кравченка першим відгукнувся Петро Кондратюк, влучний удар головою якого встановив остаточний рахунок у матчі – 2:1 на користь гостей.
Як зазначив Віктор Носов, головний тренер „Ворскли”: „Наше незавидне турнірне становище змушувало нас у матчі з „Карпатами” грати на виграш. Проте поєдинок пройшов у рівній боротьбі. На мою думку, більш справедливим підсумком була б нічия. Проте так сталося, що ми перемогли. У нас зараз дуже щільний графік ігор: у найближчі шість днів на нас чекають кубковий поєдинок проти вірменського „Титана” та матч чемпіонату країни з київським „Динамо”. Тому здобуті у Львові три пункти мене дуже тішать”.  
Олександр Іщенко, головний тренер „Карпат”, зауважив: „Одразу після виграного матчу в Маріуполі над „Іллічівцем” у попередньому турі ми провели зібрання команди, на якому наголосили, що потрібно якомога швидше забути цей успіх і серйозно готуватися до домашнього поєдинку з „Ворсклою”. Адже полтавчани, незважаючи на ненадто вдалий старт, завжди відзначаються успішною грою саме в гостях. Зокрема, в минулому сезоні в матчах з „Ворсклою” на своєму полі недорахувалися очок „Динамо”, „Дніпро” та „Шахтар”. Та видно слова тренерів так і не дійшли до гравців. Вчинок Миколи Іщенка зламав гру команди, а Євген Шмаков, який незрозуміло з чого захворів на „зіркову хворобу”, нині демонструє футбол рівня чемпіонату області. Одне слово, ми самі стали на граблі, так що будемо розбиратися”.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ