Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Донбас: Внаслідок атаки терористів загинули 5 українських бійців

За добу, що минула, внаслідок бойових дій 5 українських військовослужбовців загинули, 4 – отримали поранення. Про це на брифінгу 14 листопада повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко.

За його даними, протягом п'ятниці відбулися 3 ворожі провокації із застосуванням стрілецької зброї.

"Це сталося у м. Щастя та на Бахмутській трасі (поблизу с. Новотошківське)", -  зазначив Лисенко. 

"На донецькому напрямку на Світлодарській дузі було тихо, у Зайцевому та Майорську відбулося кілька провокацій. Натомість на південно-західній околиці Горлівки і вздовж лінії фронту до Ясинуватої вчора було надзвичайно неспокійно: біля Верхньотерцького відбувся інтенсивний бій сил АТО з окупантами, які атакували укріплені позиції сил АТО", - повідомив він.  

Ворог наступав з сусіднього с. Красний Партизан, що розташоване на стратегічно важливій автодорозі Горлівка – Донецьк. Також ворожі обстріли українських позицій зафіксовано у сусідніх селищах – Новгородському та Новоселівці Другій.

Ввечері серія ворожих провокацій прокотилися вздовж усієї лінії фронту Авдіївка – Опитне – Піски – Красногорівка – Мар’їнка.

"Здебільшого окупанти розташовувалися у прилеглих житлових кварталах Донецька та використовували стрілецьку зброю і гранатомети. Водночас поблизу Авдіївки противник провів півгодинний обстріл з 82-мм мінометів. А у Красногрівці зафіксовано роботу БМП-2 бойовиків в бік позицій сил АТО", - додав Лисенко. 

На маріупольському напрямку ввечері окупанти відкривали вогонь по наших позиціях біля с. Ломакине та Широкине (обидва на східній околиці Маріуполя). Важке озброєння ворог не застосовував.

Українська правда 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ