Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Донеччани вважають Львів містом, де гарно святкують Різдво і Пасху

За даними соціологічного опитування, яке провели український фонд «Громадська думка» «Research&Branding Group» та «ДИАЦ», донеччани вважають Львів містом, де гарно святкують Різдво та Пасху, а також містом із красивою архітектурою. Про це на прес-конференції розповів президент українського фонду «Громадська думка» Володимир Подгорнов.

 

На запитання: «Кого мешканці вважають гордістю свого міста?», 33 % донеччан назвали Сергія Бубку, 25% - Рената Ахметова, по 13% отримали Лілія Подкопаєва і нинішній Президент Віктор Янукович. 15% львів’ян вважають гордістю міста В’ячеслава Чорновола, 6% - Івана Франка,  по 5% отримали Іван Вакарчук і Руслана Лижичко.

 

79% донеччан позитивно ставляться до львів’ян, і 88% львів’ян позитивно ставляться до донеччан. Серед якостей, які притаманні львів’янам, донеччани назвали націоналізм (24%) і патріотизм (16%). Львів’яни назвали донеччан працелюбними (16%) і російськомовними (9%).

 

76% львів’ян і 48% донеччан вірять у Бога, 54% львів’ян і 76% донеччан вірять в свої сили, 2% і 3% відповідно вірять в державу, і 8% і 9% - в фортуну.

 

Час проведення – 9-15 березня 2010. Вибірка – по 400 людей в Донецьку та Львові. Вік опитаних – від 18 років. Похибка – 3,5%, методо дослідження – особисте інтерв’ю.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ