Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Донос на нацгвардійця Марківа організував депутат Марроне

До затримання в Італії бійця Нацгвардії Віталія Марківа причетний італійський політик Мауріціо Марроне, який співпрацює з терористами "ДНР" і "ЛНР". Про це повідомило джерело Цензор.НЕТ.

Донос на затриманого в Італії нацгвардійця Марківа організував депутат Марроне, який співпрацює з терористами, - джерело

За його інформацією, саме Марроне є організатором доносу на українського військовослужбовця.

Мауріціо Марроне - муніципальний депутат провінції П'ємонт, член регіонального парламенту від партії Брати Італії (італійська політична партія націоналістично-консервативного спрямування). Він є координатором псевдопредставництва "ДНР" у Турині.

Марроне двічі відвідував підконтрольну бойовикам "ДНР" і "ЛНР" територію.

Нагадаємо, Віталій Марків був затриманий в Італії за підозрою у вбивстві фоторепортера Андреа Роккеллі на Донбасі в 2014 році.

Раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков оприлюднив інформацію про свою зустріч із послом Італії, під час якої він пояснив дипломату абсурдність звинувачень, які висуваються італійським судом бійцеві Національної гвардії Віталію Марківу.

Італійський адвокат Віталія Марківа закликає всіх, хто був з ним поруч на Донбасі, дати свідчення у справі українця.

На думку народного депутата фракції "НФ" Антона Геращенка, затримання бійця Національної гвардії України Віталія Марківа в Італії за звинуваченням у вбивстві журналіста Андреа Роккеллі - це провокація російських спецслужб.

Цензор.НЕТ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ