Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Допоки не буде відомо місце проведення “Євро–2012”, стадіон «Україна» повинен залишатися у власності міста – Андрій Садовий

22 травня наприкінці робочого дня міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з головним тренером та генеральним директором ФК “Карпати” Юрієм Дячуком-Ставицьким. Під час зустрічі вони обговорювали проблеми львівських стадіонів загалом і стадіону “Україна” зокрема.
На зустрічі мова йшла й про вимоги, які ставить  до стадіону “Україна” Федерація футболу України. Спеціаліст ФК “Карпати” Юрій Костюк, який також взяв участь у зустрічі, повідомив, що за приблизними підрахунками для підготовки стадіону (облаштування дренажу, підігріву, поливу, оформлення газонів) потрібно 2 мільйони гривень і за умови інтенсивного виконання робіт для їх завершення знадобиться 2 місяці. Основним питанням під час зустрічі все ж залишалася передача стадіону “Україна” в оренду ФК “Карпати”. Міський голова повідомив, що під час засідання урядового комітету з проведення “Євро-2012”, в якому він брав участь минулого тижня, місто Одесу віднесли до резервних міст проведення чемпіонату в зв’язку з тим, що усі стадіони міста здані в оренду. Андрій Садовий запевнив тренера, що підтримуватиме ФК “Карпати”, допомагатиме і сприятиме у всіх починаннях, але наразі, допоки не буде відомо місце проведення “Євро –2012” стадіон повинен залишатися у власності міста.  “Треба починати роботи на стадіоні, а міська влада буде думати над юридичним оформлення і забезпеченням”, - сказав він. Перемовини триватимуть далі. Про це повідомив відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.
Нагадаємо, як повідомляло „Гал-іnfо”, головний тренер футбольного клубу Юрій Дячук-Ставицький переконаний, що за умов передачі стадіону в оренду або у власність ФК «Карпати» до старту Вищої ліги основні роботи по реконструкції стадіону будуть проведені і клуб зможе взяти участь в елітному українському чемпіонаті.    За словами головного тренера «Карпат», комплексну реконструкцію всієї інфрастуктури стадіону «Україна» можна починати, якщо вся територія комплексу «Україна» знаходитиметься в оренді футбольного клубу як мінімум ще 30 років.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ