Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий вважає, що допити та обшуки підуть на користь Львову

Допити та обшуки дадуть можливість Львову стати містом з нульовою терпимістю до корупції. Про це сьогодні, 29 березня, на брифінгу у Львові сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

«Те, що обшуки в нас тривають останній рік регулярно й системно, те, що залучаються слідчі військової прокуратури, СБУ, Генеральної прокуратури - це реалії нашого життя. Але працівники ЛМР зараз переживають дуже серйозні стреси, тому що над ними просто знущаються» - наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, що вчора, 28 березня, одразу три керівники різних департаментів Львівської міської ради побували на допитах у правоохоронців. Зокрема, свідчення склали: керівник юридичного департаменту Гелена Пайонкевич, керівник департаменту містобудування Сергій Коровайник, керівник управління зовнішньо-економічної діяльності та інвестицій Ольга Сивак. 

До слова, н
ачальник юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич також прокоментувала ситуацію з допитами. Вона сказала, що вчорашні допити та обшуки у міській раді стосувались будівництва індустріального парку в Рясному.

 «Наша офіційна позиція в тому, що наші рішення про створення індустріального парку є законними і ніким не оспорювались в суді, починаючи з 2012 року, – заявила Гелена Пайонкевич.

Крім цього, вона заявила, що не знає, чи ці допити є частиною політичного переслідування

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ