Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дороги Львівщини підготовлені до зими

Служба автомобільних доріг у Львівській області, врахувавши стан зимового утримання найбільш проблемних ділянок на автодорогах державного значення на ділянках Орявського, Івашківського та Ужокського перевалів, визначила і прийняла до виконання низку заходів, які забезпечать готовність дій в екстремальних умовах зимового періоду 2006-2007 років при загрозі і виникненні надзвичайних ситуацій. Про це „Гал-info” повідомив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Тарас Федак.
За його словами, першочергові роботи, виконані на потенційно небезпечних ділянках доріг, направлені на безпечні умови руху автотранспорту. Крім того, зважаючи на кліматичні особливості гірського району Львівщини та враховуючи виникнення певних ушкоджень дорожнього покриття в осінній період року, виконані ремонтні роботи по ліквідації осінньої ямковості в період переходу температури повітря через межу 0 градусів С.
Також оновлено план взаємодії в екстремальних умовах виникнення надзвичайних ситуацій з місцевими органами влади, ДАІ, Службою автомобільних доріг у Закарпатській області. Даним планом передбачено заходи з пропуску автотранспорту, схема розташування постів ДАІ для регулювання руху, оперативного обмеження або закриття руху автотранспорту на окремих ділянках в складних погодних умовах зимового періоду.
Також розроблено схеми зимового утримання автодоріг Львівщини, місця розташування механізмів по основних маршрутах, графіки чергувань відповідальних працівників відповідних служб, документально обумовлено місця складування протиожеледних матеріалів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ