Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Дорожники Львівщини запевняють, що готові до снігу

Станом на сьогодні, із 252 одиниць снігоприбиральної техніки у Львівській області працює 231 одиниця, що становить 92,1 % готовності - про це повідомив під час селекторної наради під керівництвом голови Львівської облдержадміністрації 16 січня начальник служби автомобільних доріг у Львівській області Петро Шпитак, повідомила прес-служба ЛОДА.
Петро Шпитак також поінформував, що для проведення заходів з підготовки доріг Львівської області до зимового періоду 2011-2012р.р., використано коштів на суму 7,4 млн. грн, що становить 71,0% від запланованої суми.

Протягом грудня 2011 року  та початку січня 2012 року найбільше навантаження в роботі по зимовому утриманню автомобільних доріг випало на філії Стрийську та Турківську ДЕД на перевальних ділянках доріг Орявського, Івашківського, Ужокського перевалів.
 
З 10 січня, у зв’язку з опадами снігу, філії “ДП Львівський облавтодор” перейшли в режим роботи по зимовому утриманню автодоріг, до цього вони працювали в основному в режимі чергування .

Петро Шпитак наголосив, що техніка, яка використовується для зимової експлуатації в режимі сьогодення, повністю забезпечує експлуатаційне утримання  на всіх дорогах загального користування Львівщини та становить від 90 до 130 одиниць на добу.

За період зимової експлуатації автомобільних доріг загального користування 2011-2012 років зупинок руху автотранспорту не зафіксовано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ