Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Доскіч Юрій: "Запрошую в свою команду тих, хто розділяє мою позицію "Більше Діла"

«Останні декілька тижнів були вкрай цікавими: сотні зустрічей, спілкування про наболілі проблеми з людьми, пошуки виходу із найскладніших ситуацій. І це лише початок роботи. Попереду довгих 5 років боротьби за наш Бойківський край». Таку думку висловив кандидат по 125 одномандатному виборчому округу Доскіч Юрій, спілкуючись із журналістами у м.Самбір.

За словами місцевих мешканців, такої розрухи на Прикарпатті ще не було. Половина людей – поїхали на заробітки, решту – ледь зводять кінці з кінцями. Зневіра, брак робочих місць, низькі зарплати, відсутність доріг та елементарної інфраструктури… Це лише кілька проблем, які роками не вирішуються. То ж не дивно, що діючий нардеп має таку низьку довіру мешканців – практично жодної обіцянки він не виконав.

«Розумію – працювати доведеться багато, - каже Доскіч Юрій. - Тому важливо, аби поруч були люди, які розділять мою позицію #Більше_Діла, і готові кардинально змінювати наш край. Одразу після виборів, я відкрию громадські приймальні у Турківському, Старосамбірському, Сколівському районах та м. Самбір, і готовий до співпраці із активними людьми. Вважайте це запрошенням до співпраці», - підсумував Доскіч Юрій.

Нагадаємо, відповідно до останніх соціологічних даних, Доскіч Юрій перемагає на виборах до Верховної ради України по 125 округу . За підприємця-виробничника готові прогосувати більше третини виборців. Найближчий конкурент відстає від Доскіча аж на 10 відсотків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ