Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Доставка продуктів від «АТБ» — це економія часу, сил та сімейного бюджету

Продуктовий шопінг — звичайне діло для дорослої людини, на яке вона витрачає безліч часу. Щоб зібратися до магазину, вибрати товари за списком, доставити їх додому та розібрати пакет, треба мінімум 1,5 години. Бажаєте розпоряджатися вільним часом на свій розсуд, але не маєте людини, яка б могла піти до супермаркету?

Купівля продуктів через інтернет з адресною доставкою - послуга, яка стрімко набирає популярності, адже звичайний похід до супермаркету забирає чимало часу і сил.

Завітайте до інтернет-магазину «АТБ», зберіть продуктовий кошик та чекайте на телефонний дзвінок від кур’єра. Свіже м’ясо, рибу, молочну продукцію, каші, консерви, фрукти та овочі привезуть на вказану адресу впродовж години!

Зручний продуктовий інтернет-магазин із великою кількістю акцій

Компанія «АТБ» однаково добре працює офлайн та онлайн за єдиною ціновою політикою. Завітайте в інтернет-магазин «АТБ», переконайтеся, що на сайті вартість товарів така ж сама, як і по всій мережі. У режимі non stop акції змінюють одна одну, елітні продукти та напої зі знижками доступні більшості українців.

Купувати онлайн у компанії «АТБ» можна з будь-якого девайса, маючи доступ до інтернету. Замовлення привезуть додому або ви можете самостійно забрати пакунок у магазині, який знаходиться біля вас.

На сайті у формі замовлення «Обирай-забирай» вкажіть такі дані:

  • населений пункт;
  • тип покупки (доставка додому або самовивіз із найближчого магазину);
  • адресу (для першого варіанту).

Ціна доставки становить 49 гривень, іноді діють акції. Наприклад, за послуги кур’єра не треба платити за умови купівлі на конкретну суму.

Важливо: продукти доставляють лише з 9.00 до 21.00.

Розрахунок онлайн або при отриманні: гнучкі умови від «АТБ»

Товари в інтернет-магазині зручно класифіковані за категоріями. У каталозі супермаркету «АТБ» є м'ясо, овочі та фрукти, молочні продукти, хлібобулочні вироби, консерви, побутова хімія та ін. Всі діючі вигідні пропозиції в стаціонарному супермаркеті «АТБ» є в інтернет-магазині.

На офіційному сайті компанії та в інтернет-магазині докладно розписані умови обслуговування для покупців, які планують замовити продукти онлайн. Там вказано, що розрахуватися можна при отриманні замовлення або онлайн відразу після створення заявки картками Mastercard. У другому випадку слід враховувати наступне: не всю продукцію працівники «АТБ» мають можливість зібрати в зазначеній вазі. Іноді за різницю в 50–100 грам клієнти доплачують при отриманні продуктів. Розрахунок відбувається відповідно до чека.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ