Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Доставка вантажів з Китаю для бізнесу: як знизити собівартість товарів та куди звертатися за супроводом поставок

Представники сервісу партнерства із зовнішньоекономічної діяльності для бізнесу М3Cargo розповіли про свої послуги.

Коротко про компанію

М3Cargo займається супроводом замовлень з Китаю, забезпечуючи своїм партнерам кваліфіковану допомогу на кожному етапі від моніторингу цін і до розмитнення в Україні. Фахівці сервісу допоможуть знайти найкращого постачальника потрібних товарів чи сировини, проведуть перевірку якості на вибраному виробництві в Китаї, завантажать необхідну кількість товарів у контейнер, доставлять його до України, де також допоможуть пройти процедуру розмитнення. 

Партнерство з М3Cargo дозволяє знизити фінальну собівартість товарів на 30-40%, розширювати діяльність компанії, не розширюючи штат, та знаходити найкращі пропозиції на ринку Китаю. Успіх усіх угод, якість товарів і чіткі терміни доставки гарантуються фінансовою відповідальністю М3Cargo. Компанія працює з підприємцями понад 8 років і за цей час виконала понад 6 тисяч замовлень.

Послуги для торгових та виробничих компаній

Шлях від ідеї до реалізації з М3Cargo підприємці проходять за 6 простих кроків:

  • Моніторинг цін. Пошук найкращих пропозицій для бізнесу.
  • Пошук постачальників. Вибір надійних та професійних виробників необхідних товарів. Співпраця з ними без посередників.
  • Закупівля товарів та проведення платежів. Співробітники М3Cargo особисто супроводжують проведення закупки та інспектують товари на предмет відповідності заявленій якості.
  • Доставка замовлення на склад у Китаї. На спеціальному складі товар готують до відправки по воді.
  • Доставка морем в Україну. Контейнери із товаром відправляються до замовника.
  • Розмитнення та доставка на склад замовника. Експерти М3Cargo супроводжують митне очищення замовлення, після чого товар та документи на нього доставляються на склад замовника.

На кожному етапі менеджери М3Cargo підтримують зв'язок із клієнтом, надсилають фотозвіти та несуть фінансову відповідальність, гарантуючи ідеальне виконання замовлення.

Кому підійде доставка товарів з Китаю від М3Cargo

М3Cargo співпрацює як з великими виробничими компаніями, так і з малим бізнесом, фізичними особами та торговими компаніями. До кожного клієнта у М3Cargo обіцяють індивідуальний підхід для отримання оптимального результату. Докладніше про всі послуги компанії можна дізнатися на офіційному сайті: https://m3cargo.com/ua/.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ