Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дострокові парламентські вибори можливі лише після чергових президентських - Кириленко

«Для нас питання дочасних президентських та парламентських виборів зрозуміле давно. Ми не підтримуємо і не будемо підтримувати ні тих, ні інших. Зараз все парламентське середовище повинно боротися за вихід України з економічної кризи і концентрувати свої зусилля на ухваленні відповідних законів. Будь-яка позачергова парламентська кампанія зашкодить такому процесові, оскільки всі політичні сили будуть втягнені у вибори»,- про це сьогодні під час прес-конференції у Львові заявив народний депутат, голова депутатської групи «За Україну» В’ячеслав Кириленко.
Він повідомив, що члени депутатської групи не будуть голосувати за будь-які законопроекти, пов’язані з достроковими виборами.
«Ухваливши рішення про дату президентських виборів, депутати практично дали сигнал до повної політизації внутрішньо парламентського життя – всі питання, які мали обговорюватися в контексті економічної кризи, обговорюються в контексті президентської виборчої кампанії. Ухваливши в авральному порядку постанову про дострокові вибори, Парламент і всі кандидати в Президенти розписалися в тому, що тепер для них головне не економіка, не соціальна сфера, а виборчі процедури», - додав Кириленко.
На його думку, сценарій дострокових парламентських виборів можливий лише після чергових президентських, оскільки перед виборами має бути прийнятий рад законів та постанов, які стабілізують економіку та соціальну сферу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ