Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Доступне кредитування: підприємець розповів, як скористатися ефективно

Для розвитку твого бізнесу потрібен не лише попит на твій продукт, не лише вміння і знання як його створити, не лише хороша команда, сприятливі погодні умови, сприяння влади, не лише здорова конкуренція та максимальна дерегуляція і не лише велике бажання.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав підприємець, кандидат в депутати до Львівської міської ради від політичної партії "Слуга народу" Олег Рудницький.

Олег Рудницький
Олег Рудницький
1/1

"Дам вам трохи розуміння, щодо частки кредитування Державної програми "Доступні кредити 5-7-9%" в окремі галузі економіки та частки в цих кредитах нашої області (Львівська область на другому місці - 7% портфелю).

Для розвитку твого бізнесу потрібен не лише попит на твій продукт, не лише вміння і знання як його створити, не лише хороша команда, сприятливі погодні умови, сприяння влади, не лише здорова конкуренція та максимальна дерегуляція і не лише велике бажання!

Всього цього недостатньо! Для розвитку бізнесу потрібен РЕСУРС (кошти) і бажано дешеві кошти. Тому уряд запровадив Державну програму "Доступні кредити 5-7-9%". Вчіться і користуйтесь можливостями", - написав Олег Рудницький.

1/3
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ