Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Досвід центру «Джерело» має використовуватися на національному рівні, – Грищенко

24 січня ц.р. Віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко в рамках робочої поїздки до Львівської області відвідав Львівський міський центр реабілітації «Джерело», повідомила прес-служба віце-прем’єр-міністра К. Грищенка

Метою діяльності Центру є здійснення комплексної фізичної, соціальної, психологічної, педагогічної, трудової реабілітації, надання можливості дітям-інвалідам та інвалідам з вадами фізичного, розумового розвитку розвинути їх здібності, побутові і соціальні навички для найбільш повної інтеграції в життя суспільства за допомогою прогресивних методів навчання, фізичної, психологічної та соціальної реабілітації, просвітницької роботи в суспільстві та батьківському середовищі і підготовки персоналу, здатного виконати цю роботу на високому професійному рівні.

Віце-прем’єр-міністр ознайомився з роботою Центру, поспілкувався з його засновниками, викладачами, фахівцями, батьками та дітьми, які проходять реабілітацію.

«Для мене надзвичайно важливо було ознайомитись з досвідом роботи цього унікального Центру», - підкреслив К.Грищенко.

Віце-прем’єр висловив переконання в тому, що досвід, набутий роками в рамках функціонування Центру «Джерело», є неоціненним для країни і має бути поширений на національному рівні.

«Досвід «Джерела» є неоціненний і його необхідно поширювати на національному рівні. Питання захисту дітей, надання їм психологічної, педагогічної реабілітації, надання додаткових можливостей дітям-інвалідам для їх повноцінної інтеграції в суспільне життя – є нашим завданням», - наголосив К.Грищенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ