Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Довголітні політв’язні, громадські діячі Іван Гель та Ірина Калинець підтримали роботу Львівської облдержадміністрації

Громадський діяч, довголітній політв’язень Іван Гель, виступаючи на сесії обласної ради, закликав депутатів Львівської обласної ради до моральності і не боротися за посади. Іван Гель також згадав шельмування, якому у стінах обласної ради свого часу піддавалися  Вячеслав Чорновіл, Степан Давимука та Микола Горинь, і закликав не повторювати цього сьогодні.
«Місія Галичини не здійснена до сьогодні. Якщо ми будемо скандалити за незначні речі, втратимо Україну. Починаймо говорити про об’єднання, спокійно, врівноважено і об’єктивно. Робота Львівської обласної держадміністрації є позитивною. Я маю певні претензії до ЛОДА, але робімо справу, а не з’їдаймо одне одного», - сказав Іван Гель.
Своєю чергою Ірина Калинець, вказавши на деякі помилки і недоопрацювання голови ЛОДА Петра Олійника, теж зазначила, що вважає його роботу задовільною.
«Сьогодні не час на повзучі пікети. Ви можете конструктивно критикувати. Люди мають виходити на спільну працю, а не на пікети і не на говорильню», - сказала Ірина Калинець.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ