Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Довідки про відсутність судимості видаватимуть сервісні центри

Від 1 лютого довідки про відсутність судимості громадяни зможуть отримувати у територіальних сервісних центрах МВС. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Замовити довідку мешканці Львівщини можуть з вівторка по субботу (включно) від 9.00 до 18.00, незалежно від місця реєстрації за адресою: м.Львів, вул.Данила Апостола, 11. Центр працює без перерви на обід.

Бланк запиту на отримання довідки можна отримати та заповнити безпосередньо у адміністратора територіального центру.

Щоб отримати довідку громадянин повинен мати з собою документ, що посвідчує особу, а також його копію, яка надається посадовій особі територіального центру. Особи, котрі раніше були судимі, повинні мати також документ, що засвідчує поточну відсутність судимості.

Термін дії довідки про відсутність судимості не визначається, оскільки вона надається станом на дату, коли здійснюється перевірка. Довідки надаються безкоштовно, термін виготовлення – тридцять календарних днів від дня надходження запиту.

Адреса регіонального сервісного центру МВС у Львівській області: вул.Данила Апостола, 11, Львів, 79000.

Телефони для довідок: (032) 255-62-72, (032)255-62-74.

Нагадаємо, раніше довідки про відсутність судимості громадяни отримували в Управлінні інформаційної підтримки та координації поліції 102 Головного управління Національної поліції у Львівській області. Відповідно до наказу №1256 МВС України  «Про організацію доступу до відомостей персонально-довідкового обліку єдиної інформаційної системи Міністерства внутрішніх справ України», ці функції від 1 лютого передані територіальним сервісним центрам МВС України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ