Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дозвіл на підприємницьку діяльність у МАФах можна отримати удвічі швидше за спрощеною системою

„Зменшився перелік документів, які підприємці мають подавати в управління „Дозвільний офіс” у зв’язку зі змінами, які було внесено на сесії Львівської міської ради до Ухвали №1470 від 27.12.2007 року. Забрано 2 документи – новий план прив’язки МАФ та акт введення в експлуатацію. Це пришвидшить отримання документу та зекономить кошти підприємця”, - зазначив начальник управління „Дозвільний офіс” ЛМР Роман Назаровець.
За словами Ірини Кулинич, відтепер підприємець один раз приходить в управління „Дозвільний офіс” і подає усі 14 документів одразу, після процедури забирає 2 рахунки, оплачує їх та отримує дозвіл на торгівлю, це й скорочує процедуру на половину. „Дозвільний офіс” передає документи в усі інші управління, якщо ж підприємець не має усіх документів відразу, або хоче подавати документи сам, то він витрачатиме на це, як і раніше, 26 днів.
Терміни видачі документів: скорочено висновок архітектури про відповідність МАФ погодженому проекту з 10-ти до 5 робочих днів, вартість 166,54 грн, погодження договору оренди землі за 14 днів (безкоштовно), дозвіл на торгівлю за п’ять днів, оплата відповідно місця розташування 340 – 255 грн.
Спеціально створена комісія один раз на тиждень розглядатиме нестандартні ситуації по видачі документів на торгівлю в МАФах підприємцям, які увійшли у перелік до Ухвали, але не мають всіх документів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ