Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДП “АВІАКОН” виконало план по ремонту вертолітної техніки для Міністерства оборони України

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Укроборонпрому, одне з провідних авіаційних підприємств Державного концерну «Укроборонпром» - ДП «Авіакон» - виконало всі свої зобов’язання перед Міністерством оборони України та передали майже 20 відремонтованих вертольотів Мі-8МТ та Мі-24у 2015 році.

На різних етапах ремонту знаходяться ще стільки ж одиниць авіаційної техніки. Всі роботи будуть виконуються у відповідності з укладеними домовленостями.

Державне підприємство “Конотопський авіаремонтний завод “АВІАКОН”   здійснило капітальний ремонт  вертольотів Мі-8МТ, після якого було встановлено новий міжремонтний ресурс. Крім того, була виконана модернізація авіоніки та систем озброєння.

Відремонтовані на заводі вертольоти Мі-24 сьогодні вже знаходяться в бойовому складі Міністерства оборони України та виконують завдання як на території нашої держави, так і за її межами. На них була виконана модернізація окремих систем з заміною  агрегатів на нові - українського виробництва.

Нині  Державне підприємство “Конотопський авіаремонтний завод “АВІАКОН” працює над замовленнями МОУ за планом 2016 року.

Нагадаємо, за результатами 2014 року «Укроборонпром» виконав державне оборонне замовлення на 100%, а в 2015 році виконував його зі значним випередженням графіка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ