Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ДП «Калуський хлібокомбінат» ВАТ «Концерн Хлібпром» нарощує потужності

На ДП «Калуський хлібокомбінат» відбувся пуск тупікової печі «Термотехніка» (Хорватія) з виробництва формового хліба та булочної продукції. Піч підприємству надав «Концерн Хлібпром». Планується, що встановлене обладнання плановою потужністю 2 тонни хліба на добу буде спеціалізуватись на випіканні формового хліба. Попередня піч з виробництва формового хліба на комбінаті дозволяла випікати до 600 кг даної продукції на добу. Про це повідомили в прес-службі “Концерн Хлібпром”.
Сьогодні діючі потужності ДП «Калуський хлібокомбінат» становлять близько 7,5 тонн, або 2,7 тис. тонн хлібобулочної продукції на рік.
ВАТ “Концерн Хлібпром” об’єднує групу провідних регіональних хлібопекарних підприємств та входить до п’ятірки найбільших виробників хліба в Україні. Компанія займає близько 4,7% національного ринку хлібопродуктів.
„Концерн Хлібпром” здійснює діяльність на 14-ти хлібозаводах та на 2-х комбінатах хлібопродуктів (елеватор/млин) у Західній та Центральній Україні. До виробничої структури ВАТ „Концерн Хлібпром” належать: ДП “Львівський хлібозавод № 5” (структурні підрозділи “Самбірський хлібокомбінат” та  “Червоноградський хлібозавод”), ДП „Вінницяхліб”(структурні підрозділи “Барський хлібозавод” та Могилів-Подільський хлібозавод”), ДП  “Калуський хлібокомбінат”, ДП “Гайсинхліб” (структурні підрозділи Жашківський,  Кам'янський хлібозаводи та Шполянський хлібокомбінат), ДП “Подільське борошно” (оператор млинів та елеваторів - Ярошенське ХПП та Гайсинський КХП), ДП “Рівнехліб”.
Діяльність “Концерн Хлібпром” становить завершений інтегрований цикл – від вирощування основної сировини для виробництва  до реалізації готових виробів кінцевим споживачам через власну роздрібну мережу. Додатково концерн реалізовує проект бізнесу «під ключ» по випічці заморожених напівфабрикатів у місцях продажу ТМ «Наминайко».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ