Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДП «Львівстандартметрологія»: розгляньте свій бізнес, як систему

Система управління якістю організації будується з урахуванням головної умови, згідно з якою необхідно організувати діяльність так, щоб тримати під контролем усі технічні, адміністративні та людські чинники (ресурси), які впливають на якість продукції і послуг.

Як зазначають в ДП «Львівстандартметрологія», управління якістю має бути орієнтоване на виявлення, скорочення, усунення, а головне, своєчасне запобігання випуску продукції незадовільної якості.

У будь-якій системі можна виділити окремі частини, які виконують деякі функції і взаємодіють один з одним. Будь-яку систему можна розглянути як елемент (компонент) більшої системи - надсистеми, або суперсистеми.

Одним з ключових принципів побудови системи управління (менеджменту) якості є процесний підхід: діяльність організації складається з ряду взаємопов'язаних процесів. При цьому вихідні дані одного процесу є вхідними для наступного. Тому процесний підхід полягає в систематичній діяльності по визначенню процесів, їх послідовності і взаємодії, управління процесами і зв'язками між ними.

Ми пропонуємо Вам розглянути Ваш бізнес як систему. Один з основних принципів, на яких базується система управління якістю і робота нашого Підприємства - орієнтація на споживача!

Ніщо так не підвищує рівень довіри і поваги споживача до підприємства, як якісне управління, яке породжує якісний продукт або послугу.

З початку цього року органом з сертифікації систем управління ДП «Львівстандартметрологія» було проведено сертифікацію систем менеджменту 56-ти підприємств. Активізація цих робіт відбулася через зростаюче бажання наших клієнтів володіти авторитетним підтвердженням відповідної високої якості їх товарів чи послуг.

Так серед уже діючих ділових партнерів ДП «Львівстандартметрологія» є Львівська обласна рада, АТ «Галичфарм», ПП «Перша соціальна медична лабораторія «Ескулаб», корпорація «Енергоресурс- Інвест», КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна лікарня», ТзОВ «Закарпаттяенергозбут», ТзОВ «Волиньелектрозбут», ТзОВ НВП «Абсолютний стандарт», ТзОВ «Оранта» ЛТД, ТзОВ ВНФ «Галелектросервіс», ТзОВ «Маркет Універсал ЛТД», ТзОВ «Західнадрасервіс», ТзОВ «Кастом Снек Продакшен», а також багато інших провідних підприємств України.

Детальнішу інформацію та консультацію щодо здійснення сертифікації можна отримати у відділі оцінки відповідності і якості ДП «Львівстандартметрологія».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ