Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ДП „Шувар-Продукт” планує в наступному сезоні закупити 1,4 тис. тонн овочів

ДП „Шувар-Продукт” планує в наступному сезоні закупити у місцевих фермерських господарств 1,4 тис. тонн овочів. Про це «Гал-info» повідомили у Львівському представництві проекту аграрного маркетингу.
У місцевих фермерських господарствах планують закупити картоплю, моркву, столовий буряк та цибулю. Компанія "Шувар-Продукт" планує восени закласти близько 400 тонн продукції у власні сховища, а решту обсягів закуповувати протягом сезону – повідомили  у Львівському представництві проекту аграрного маркетингу.
У наступному сезоні вперше підприємство закуповуватиме сировину за попередньо укладеними контрактами з виробниками. Укладання договорів покликане убезпечити компанію від перебоїв з постачанням сировини й одночасно дає фермеру впевненість у збуті своєї продукції. Зараз йде укладання договорів з постачальниками, і в компанії впевнені, що саме така форма співробітництва з фермерами має майбутнє.
В 2005 році ДП "Шувар-Продукт" установило голландську лінію з післязбиральної доробки й упакування овочів вартістю близько 100 тис. євро. Лінія продуктивністю до 10 т/зміну виконує операції сухого чищення, калібрування, сортування, миття й упакування продукції. Збут готової продукції здійснюється як у Львівській області, так і в супермаркети Києва, зокрема, оптові партії постачаються в гіпермаркети "Метро".
ДП "Шувар-Продукт" є дочірнім підприємством оптового плодоовочевого ринку ТОВ "Шувар", що є найбільшим плодоовочевим ринком України. Ринок працює з 1999 року загальна площа ринку 3000 м2, кількість торгових місць 260, станом на 2004 рік - 980. 2001 рік - розпочато будівництво торгового комплексу "Шувар" на 600 робочих місць з готелем, відділеннями банків, побутовими та складськими приміщеннями. 
У 2005 році ринок "Шувар"  збільшив продажі плодоовочевої продукції на 50%.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ