Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ДП „Сторонибабський спиртовий завод” запроваджує два проекти з енергозберігаючих технологій

ДП „Сторонибабський спиртовий завод” запроваджує два проекти з енергозберігаючих технологій. Про це „Гал-info” повідомив директор ДП „Сторонибабський спиртовий завод” Андрій Михайлів.

За його словами, одним з перших проектів, які буде реалізовано на заводі буде запуск нового котла, який буде споживати менше палива ніж існуючий на заводі, при виробництві пари, яка необхідна у виробництві. Другим проектом, який започаткують на заводі стане виробництво біогазу з продуктів переробки, що дозволить підприємству перейти на закритий цикл виробництва та не залежати від цін на газ.
На заводі також в майбутньому планується реалізувати проект, згідно якого буде проводитися комплексна переробка  кукурудзи – додає Андрій Михайлів. 
      У січні –червні 2006 року  ДП „Сторонибабський спиртовий завод” збільшив виробництво на 44,4% або 2,4 млн грн з 5,4 млн грн до 7,8 млн грн. В першому півріччі цього року вироблено 279 тис. дал  спирту етилового.
      60% випущеної продукції заводу закуповує Лікеро-горілчаний завод  “Хортиця”, 10% - Львівський лікеро-горілчаний завод, решта – інші лікеро горілчані заводи  
      ДП „Сторонибабський спиртовий завод” займається виробництвом спирту з зброджувальних матеріалів. Проектна потужність заводу 750 тис. дал спирту етилового.

.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ