Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ДПА очолив «донецький»

Державну податкову адміністрацію очолив Олександр Папаїка, що до 2003 року керував Донецькою обласною податковою адміністрацією. Про це пише «КоммерсантЪ-Украина» з посиланням на центральний апарат відомства.

 

Сьогодні о 12.00 Папаїку представить колективу ДПАУ прем’єр-міністр Микола Азаров. На цю посаду претендували також Анатолій Брезвін, Олександр Антипов, Віталій Хомутинник і Вадим Копилов. «Але зіграли роль інші чинники: Папаїка - стовідсоткова людина Азарова. Він є публічною особою як відносно підприємств, так і в спілкуванні з пресою, він дипломат і професіонал», - розповів співрозмовник в ДПАУ.

 

За його словами, за стилем керівництва Папаїка нагадує Юрія Кравченка, який очолював ДПАУ в 2002-2004 роках, - жорсткий по відношенню до підприємств-мінімізаторів і людяний до колег, які показують результат.

 

Співрозмовник в ДПАУ розповів, що з приходом Папаїки посади заступників глави адміністрації можуть зберегти Сергій Лекарь, Микола Любченко і Олег Матвєєв. Перший заступник глави ДПАУ Вадим Кайзерман, швидше за все, перейде на роботу в Радбез. «Коли вони обидва працювали в Донецьку, у них були непрості стосунки», - пояснило джерело. (за інформацією «Дзеркала тижня» своїм злетом Кайзерман зобов’язаний Ринату Ахметову, який, як то кажуть, вельми високої думки про ділові якості Вадима Олександровича.)

 

«Олександр Папаїка - великий професіонал, з тих керівників, хто 13 років був главою обласної податкової. Він дипломат і відносинах з бізнесом, тому на підприємствах повинні позитивно оцінити його призначення», - прокоментував глава Донецької обласний ДПА Олег Соколов.

 

proUA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ