Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ДПА України оприлюднила проект Податкового кодексу України

Для того, щоб забезпечити публічне громадське обговорення, Державна податкова адміністрація України розмістила на власному веб-сайті (www.sta.gov.ua) в підрозділі „Проекти нормативно-правових актів” розділу „Регуляторна політика” та на сайті регуляторних актів, створеному Радою підприємців при Кабінеті Міністрів України (www.rp.org.ua) проект Податкового кодексу України та аналіз впливу цього регуляторного акта. Повідомила прес-служба ДПА у Львівській області.

З часу прийняття Проекту Податкового кодексу Верховною Радою України у другому читанні його редакція була доопрацьована ДПА України з урахуванням змін, що відбулися в економіці та правовому полі країни.
Державна податкова адміністрація запрошує всіх громадян, громадські організації, підприємства, установи та організації до обговорення проекту Податкового кодексу України. Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця з дати оприлюднення проекту Податкового кодексу на адресу розробника: поштову – 04655 МСП, м. Київ-53, Львівська пл., 8, ДПА України, Юридичний департамент, електронну – [email protected] <mailto:%[email protected]> .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ