Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

„Драбина” знайшла своїх переможців

У Львові завершився IV міжнародний молодіжний фестиваль аматорського театрального мистецтва „Драбина”. Фестиваль проводився з 7 по 11 листопада серед аматорських театральних колективів з України та з-за кордону. Як повідомили „Гал-info” організатори конкурсу, на даний час уже визначили переможців.
За пластичне вирішення композиції перемогу отримав Teatr sztuki Mriana Bednarka (Глівіце, Польща) – “Людина і папір”; за акторський ансамбль: Человеческий голос (Одеса) «Concerto Grosso»; цілісністю композиції відзначився Публіцист (Харків) «Игрушки» .Художнє вирішення композиції: Человеческий голос (Одеса) «Concerto Grosso»;музичне оформлення композиції: На сходах (Львів) «Пророк».
Міss фесту: Гармидер (Луцьк) «Івонна – принцеса Бургундська» - Соломія Сидун (Івонна); Mister фесту: Человеческий голос (Одеса) «Concerto Grosso» - Ванда Мазур (Маестро); за пошук історичної реконструкції: Маленький глобус (Кіровоград) «Королева Лір»; «Шоком фесту» виявилася Біла зебра (Івано-Франківськ) .
Декаданс фесту: Etc. (Львів) «Рідкісна історія про любов», вибір Львова: Ми (Львів) «Nerrenturm», хореографічне оформлення композиції: Намір (Львів) «Боже-Вільна», актуальність композиції: Намір (Львів) «Боже-Вільна», дебют фесту: СТО «Жмені» (Івано-Франківськ) «Курт-шоу», соціальна спрямованість композиції: Карверх (Івано-Франківськ) «Чи водяться тигри в Конго?».
Як твердять самі організатори, перш за все, в оцінюванні до уваги брали оригінальність ідеї та її відповідність гаслу фестивалю «Сучасне покоління. Час. Простір. Власна візія», рівень рижесерської роботи та акторської майстерності, а також музичне та сценічне оформлення та пластичне вирішення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ