Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Дрогобич, Моршин, Самбір, а також Буський та Перемишлянський райони не виконують показників Мінфіну

У січні-лютому поточного року до бюджетів усіх рівнів на території Львівщини мобілізовано доходів на суму 720,7 млн. грн, що на 182,3 млн грн або на 33,8 % більше відповідного періоду минулого року — про це повідомила прес-служба Львівської ОДА з посиланням на начальника головного фінансового управління облдержадміністрації Олега Демківа.
До розрахункового плану двох місяців цього року виконання становить 110,4%.

Зокрема, до державного бюджету надійшло 522,9 млн грн доходів, з них платежів, від яких відраховуються суми дотації місцевим бюджетам, — 481,0 млн. грн, що більше, ніж за відповідний період минулого року на 136,0 млн грн або на 41,8 %. А двохмісячний план виконано на 115,2 %, що дозволило місцевим бюджетам області одержати дотацію вирівнювання з держбюджету в сумі 182,3 млн грн або 104,4 % до плану на 1 березня.
Разом з тим, митні органи області не виконали завдань по державних доходах. При плані січня-лютого 178,2 млн грн ними спрямовано до державного бюджету 174,3 млн. грн або 97,8 % платежів, від яких відраховується дотація вирівнювання місцевим бюджетам.
До загального фонду місцевих бюджетів на 1 березня 2006 року надійшло 162,9 млн. грн, що більше відповідного періоду 2005 року на 36,1 млн грн або на 28,5%. Виконання плану за січень-лютий становить 105 %. Забезпечено виконання розрахункових планових завдань з усіх основних видів надходжень – податку з доходів фізичних осіб, плати за землю, єдиного податку для суб’єктів малого підприємництва.
Розрахункові показники Міністерства фінансів на січень-лютий 2006 року за доходами, що враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів, виконано загалом по області на 101,8 %.
Однак, значна частина міст і районів не виконує показників Мінфіну. Насамперед, це стосується міст Дрогобича, Моршина, Самбора, Буського та Перемишлянського районів.
В області забезпечено фінансування першочергових потреб бюджетних установ, в тому числі видатків на зарплату, енергоносії, придбання продуктів харчування і медикаментів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ