Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дрогобицька міська рада виділила кошти для надання доплат до пенсій воякам УПА

Дрогобицькою міською радою виділено кошти для надання щомісячної доплати до пенсії по 50 гривень кожному із 120 воїнів УПА, що перебувають на обліку в Дрогобицькій міській станиці Львівського крайового братства ОУН-УПА, і по 30 гривень 80 воїнам УПА, що перебувають на обліку в Стебницькій спілці політв’язнів і станиці Братства ОУН-УПА.
Останнім також передбачено щомісячну доплату (по 20 гривень) за рахунок коштів Стебницької міської ради, і таким чином в підсумку стебницькі учасники національно-визвольних змагань також отримуватимуть щомісяця доплату до пенсії в розмірі 50 гривень. Виділено кошти для надання доплати до пенсії трьом інвалідам УПА, що перебувають на обліку в Дрогобицькій станиці Львівського крайового Братства ОУН-УПА – по 100 гривень щомісячно.
Депутати Дрогобицької міської ради розглянули клопотання Дрогобицької міської станиці Братства ОУН-УПА та заяви вояків УПА і політв’язнів Я.Валюха, Т.Карабута, С.Матчишин, С.Лисовець, Н.Нечипір, Х.Добош, Е.Комар, В.Нестор, що надійшли до міського голови і секретаря міської ради, щодо надання їм допомоги у ліквідації заборгованості за спожитий газ та теплопостачання у зв’язку з важким матеріальним становищем. Депутатами Дрогобицької міської ради прийнято ухвалу, якою виділено на це 9 420 гривень. Депутати також задовольнили звернення Львівської обласної асоціації інвалідів щодо надання допомоги у погашенні заборгованості з оплати за спожитий газ у 1998 р. сім’ям, які складаються з двох і більше інвалідів, згідно із списком. На це у 2006 р.буде виділено 14,4 тис. грн, по 3,6 тис. грн щокварталу. Про це повідомило управління внутрішньої політики ЛОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ