Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дрогобицьке сміттєзвалище залишитися закритим, поки не буде виконано всіх умов

Дрогобицьке сміттєзвалище, яке розташоване у с. Брониця, залишитися закритим, поки не буде виконано всіх умов. Про це «Гал-info» повідомив сільський голова Брониці Михайло Яцикович.
За його словами, мешканці села Брониця й надалі перекривають в’їзд на Дрогобицьке сміттєзвалище. „Акція продовжена - на в’їзді на сміттєзвалище стоїть шлагбаум”, - сказав Михайло Яцикович.
Михайло Яцикович додає, що акція триватиме доти, поки не будуть виконані умови санітарного лікаря та не підписана нова довгострокова угода на рік. „Складається враження, що міському голові Дрогобича не потрібне сміттєзвалище, яке розташоване на території села Брониця”, - додає він.
Як повідомляло «Гал-info», 17 листопада із сьомої години ранку депутати Броницької сільської ради та мешканці села, згідно із рішенням сесії Броницької сільради про заборону з 17 листопада вивозити сміття на сміттєзвалище у с. Брониця з Дрогобича, перекрили до нього доступ.
Нагадаємо, з 1 вересня закінчився термін функціонування полігону твердих побутових відходів у с. Брониця, який обслуговує місто Дрогобич.
У Дрогобичі, включно зі Стебником, проживає 100 тисяч мешканців.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ