Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дрогобицьку окружну прокуратуру очолив Євген Давидов

Нещодавно створена Дрогобицька окружна прокуратура отримала свого керівника. Ним став 36-річний Євген Давидов.
фото з відкритих джерел

Про це інформує видання Варто.

Відомо, що Давидов перед цим працював на керівних посадах у Сарненській місцевій прокуратурі Рівненської області та військовим прокурором Луцького гарнізону Західного регіону України.

Досьє

  • Євген Давидов народився 17 лютого 1985 року в м. Світловодськ, Кіровоградської області.
  • У 2007 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого.
  • Одружений, виховує сина.

Додатково

Нагадаємо, що, відповідно до наказу Генерального прокурора від 17.02.2021, 15 березня 2021 року розпочали свою роботу окружні прокуратури, а уже 16 березня колективам новостворених прокуратур представили керівників.

У Львівській області утворили 10 окружних прокуратур. З них дві у Львові - Галицька та Франківська і ще 8 регіональних. 

  • Керівником Галицької окружної прокуратури міста Львова призначено 43-річного Ігора Ольшанецького, який до призначення обіймав посаду начальника управління представництва інтересів держави в суді Львівської обласної прокуратури. В органах прокуратури працює з 2000 року.
  • Очолювати Франківську окружну прокуратуру міста Львова буде 44-річний Сергій Янчишин, який до призначення був, зокрема, керівником Львівської місцевої прокуратури №2. В органах прокуратури працює з лютого 1998 року.
  • Очільником Жовківської окружної прокуратури Львівської області стала 30-річна Марта Сміхура-Скальська, яка до цього обіймала посаду керівника Радехівської місцевої прокуратури Львівської області. В органах прокуратури працює з липня 2012 року.
  • Керівником Золочівської окружної прокуратури Львівської області призначено 41-річного Артура Томашевського, який до цього був очільником Львівської місцевої прокуратури №3. В органах прокуратури працює з червня 2001 року.
  • Очільником Пустомитівської окружної прокуратури Львівської області став 35-річний Микола Синельников, який до призначення займав посаду військового прокурора Білоцерківського гарнізону. В органах прокуратури працює з липня 2007 року.
  • Керівником Самбірської окружної прокуратури Львівської області призначено 44-річного Олександра Теличка, який в органах прокуратури працює з липня 1999 року. До призначення очолював Самбірську місцеву прокуратуру Львівської області.
  • Очільником Стрийської окружної прокуратури Львівської області став 36-річний Ігор Романюк, який до призначення обіймав посаду виконувача обов’язків начальника управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідувань Львівської обласної прокуратури. В органах прокуратури працює з 2006 року.
  • Керівником Червоноградської окружної прокуратури Львівської області призначено 37-річного Івана Мартиняка, який до реорганізації місцевих прокуратур очолював Червоноградську місцеву прокуратуру Львівської області. У органах прокуратури працює із липня 2005 року.
  • Очільником Яворівської окружної прокуратури Львівської області став 33-річний Ігор Шаравара, який до цього обіймав посаду заступника керівника Городоцької місцевої прокуратури Львівської області. В органах прокуратури працює з серпня 2009 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ