Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Дрогобицький завод автомобільних кранів організує друге складальне виробництво за кордоном

ВАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів” організує друге складальне виробництво за кордоном - в Азербайджані. Про це „Гал-info” повідомив  генеральний директор Дрогобицького заводу автомобільних кранів Валерій Левицький.

За його словами, було вирішено налагодити складальне виробництво в Азербайджані,  на базі місцевого підприємства  «Бакинский рабочий», де створено СП "Баку-Україна Автомобільні крани", у якому «Дрогобицький завод автомобільних кранів» виступив одним зі співзасновників.
Організація складального виробництва заводу буде проводитися в такий спосіб - завод буде поставляти свої комплектуючі, а закордонні партнери забезпечать виробничими площами та робочою силою – сказав Валерій Левицький.
На першому етапі планується поставити комплектуючі для збірки 4-5 автомобільних кранів кожного місяця.
Аналогічне складальне виробництво завод організував у В’єтнамі два роки тому
ВАТ „Дрогобицький завод автомобільних кранів” виробляє автомобільні гідравлічні крани КТА. Основні моделі – КТА-14, КТА-16, КТА-25 і КТА-28 з вантажопідйомністю 14, 16, 25 і 28 тонн відповідно. Крани виробництва  Дрогобицького заводу автомобільних кранів, які відомі на ринку під торговельною маркою „Силач”,  експортуються в Болгарію, Латвію, Литву, Туркменістан, Узбекистан, В'єтнам, Аргентину, Кубу, Азербайджан, Грузію, Монголію, Судан, Гвінею, Молдову, Білорусь, Росію.
    

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ