Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Дрогобицький завод автомобільних кранів подав у суд на «Укрзалізничпостач»

Дрогобицький завод автомобільних кранів подав в суд на «Укрзалізничпостач». Про це „Гал-info” сказав генеральний директор Дрогобицького заводу автомобільних кранів Валерій Левицький.

За його словами, підприємство звернулося з позовною заявою в суд про оплату боргу за поставлені крани ДП «Укрзалізничпостач», справа буде розглядатися за місцем знаходження відповідача  в Київському міському господарському суді.
Нагадаємо, борг ДП «Укрзалізничпостач» за отримані крани від   ВАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів» становить 900 тис. грн.
      Як повідомляло „Гал-іnfо”, 17 березня колектив підприємства ВАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів» планував блокувати залізничні шляхи через протермінування оплати ДП «Укрзалізничпостач» за поставлені крани.
Як зазначав раніше Валерій Левицький, за результатами тендера, оголошеного ДП «Укрзалізничпостач», переможцем на поставку п’яти автомобільних кранів в Донецьку, Південну, Придніпровську та Львівську залізницю визнано ДЗАК. Виходячи з умов договору, «Укрзалізничпостач» повинен був оплатити за поставлену продукцію впродовж 25 банківських днів (крани були відвантажені 19-20 грудня 2005 року). Термін оплати за п’ять кранів закінчився 30 січня цього року.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ