Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Друга міська поліклініка Львова святкує своє 25-річчя

Сьогодні, 13 червня 2006 року, у Львові відбулася урочиста академія, присвячена 25-річчю відкриття 2-ї міської поліклініки м. Львова та Дня медичного працівника.
 «Поліклініка виховала та дала путівку у життя нині головному лікарю 3-ї лікарні Вадиму Олійнику, головному лікарю 5-ї лікарні Богдану Матвіїву, головному лікарю Харітас Дзвениславі Чайківській та іншим», — розповів голова профкому 2-ї лікарні Роман Стець.
Поліклініка тісно співпрацює з Львівським медичним університетом, особливо з кафедрою поліклінічної справи та кафедрою сімейної медицини.
«Вас знають як тих, хто започаткував у Львові справу сімейної медицини, — звернувся до працівників поліклініки з вітальним словом заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Василь Косів. — Про переваги такого підходу не варто й говорити. Ми маємо статистику, а статистика це не є щось сухе, це врятовані життя маленьких діток і дорослих, це продовження життя старшим людям, і як би важко вам не було ви мусите тримати рівень».
Василь Косів також передав колективу комунальної 2-ї міської поліклініки з нагоди 25-річчя заснування та Дня медичного працівника диплом міського голови «За сумлінну працю на ниві охорони здоров’я, високий професіоналізм та вагомий внесок в організацію та наданя медичної допомоги мешканцям міста».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ