Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дружина львівського «беркутівця» закликала силовиків кидати зброю і вертатися додому

Сьогодні, 22 січня, у Львові на віче-реквіємі, яке провели перед військовою частиною Внутрішніх військ на вул. Стрийській, дружина «беркутівця», якого відправили до Києва, плачучи, закликала силовиків кидати зброю і повертатися додому до батьків та дружин.

Додамо, нині у Львові перед військовою частиною Внутрішніх військ на вул. Стрийській провели віче-реквієм за загиблими під час сутички на вулиці Грушевського. Прийшло близько 2 тис. львів’ян.

«Я хочу звернутися до тих бійців «Беркута», які там з перших днів. Те, що нам говорить їхнє керівництво, це все не правда… Вони не хочуть там бути, вони в тилу, сидять у автобусах, але нині – в тилу, а завтра їх поставлять на передову… Хлопці, почуйте мене, я вас знаю, ви всі хороші, всі за Україну. На ваших сторінках в соцмережах є групи «Ми любимо Україну». Не слухайте цей злочинний наказ. Групуйтеся по десять, по сто та просто розвертайтеся і їдьте додому»,– звернулася вона до силовиків.

І продовжила: «Знаю, що ви чекаєте від свого керівництва дозволу, що хтось з них зважиться вас відпустити. Вони будуть вас тримати до останнього… Просто мовчки йдіть, залишайте їм посвідчення, зброю, сідайте на поїзди і їдьте додому до матерів, жінок… Я знаю батьків, матерів, які лежать в лікарні з серцевими нападами при смерті, жінки не їдять, не сплять по кілька ночей. Я сама засинаю тільки із заспокійливим. Нам не легше від того, що ви в тилу в автобусах, ми все одно не можемо спати спокійно. Я закликаю жінок, закликаю матерів не ховайтеся більше, об’єднуймося. Нам треба їхати на Київ забирати своїх чоловіків додому!».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ