Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДТП на Волині - 4 загиблих

У селі Седлище Любешівського району Волинської обл. сьогодні вночі в 00:40 в результаті зіткнення вантажівки з мікроавтобусом загинули 4 і травмовані 4 людини, – повідомило РБК-Україна.

 

Як повідомляє прес-служба МНС України, на перехресті автодоріг водій автомобіля "КамАЗ"  на повороті виїхав на зустрічну смугу. В цей час там рухався  мікроавтобус Ford Transit, водій якого не встиг зреагувати і зіткнувся з причепом вантажівки.

 

На місці працювала опергрупа Головного облуправління МНС.

 

Нагадаємо, 2 січня ц.р. в Тернопільській обл. в результаті дорожньо-транспортної події загинули чотири людини. Аварія сталася в с. Старі Петрівці на автодорозі Івано-Франківськ - Тернопіль. Водій автомобіля ВАЗ-2109 не справився з управлінням і допустив зіткнення з легковим автомобілем Ssanyong.

 

Також 2 січня ц.р. в Автономній Республіці Крим в Бахчисараї біля автобусної зупинки водій автомобіля Opel зробив наїзд на двох жінок на пішохідному переході. В результаті  ДТП одна жінка загинула на місці події, друга жінка була доставлена в лікарню, але від отриманих травм померла.

 

РБК-Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ