Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Думка депутатів у Винниках не бралася до уваги, тому прогнозувати, що буде далі, важко – екс-мер Винник

Дестабілізацію у Винниках спричинило ігнорування мером міста Теодором Гудзяком думки депутатів. Про це у коментарі „Гал-info” заявив попередник Гудзяка Сергій Уваров.
„Коли я був міським головою, то завжди намагався знаходити компроміс між всіма політичними силами, депутатським корпусом та громадськістю. В даній ситуації можу сказати одне – маємо у місті дестабілізацію, до якої призвели небажання міського голови своєчасно провести переговори з депутатським корпусом, небажання брати до уваги думку депутатів”, – сказав, зокрема, Уваров.
На думку Уварова, передбачити, що чекає Гудзяка в майбутньому, важко.
„Політика, як погода, і тому сказати що буде завтра важко. У час мого головування у Винниках депутати намагалися висловити мені недовіру, однак їм цього не вдалося оскільки я проводив конструктивну роботу з усіма політичними силами”, – зауважив Уваров.
На думку Уварова, коли проти Гудзяка об’єдналися депутати фракцій НУ, БЮТу, СПУ, УНП, Свободи і Пори, спрогнозувати, якою буде ситуація далі, неможливо.
Нагадаємо, у понеділок 22 жовтня депутати Винниківської міської ради подали звернення до прокурора Личаківського району Львова Володимира Василика. Підставою для звернення стала відмова Гудзяка проводити чергове засідання сесії 18 жовтня. Голови фракцій „Наша Україна”, БЮТу, УНП, СПУ, Свободи та Пори вважають, що міський голова в черговий раз грубо порушив права депутатів, намагався погрозами змусити депутатів відмовитися від проведення чергової сесії. Гудзяк також прийняв рішення про притягнення до дисциплінарної відповідальності секретаря міської ради, що, за словами депутатів-юристів, взагалі суперечить діючому законодавству.
З огляду на це, депутати висловили ініціативу визнання недовіри міському голові Винник, а відтак голосами більшості відправити його у відставку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ