Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дві гандболістки з „Галичанки” у складі української національної збірної боротимуться за „Кубок Турчина”

Дві гандболістки з „Галичанки” у складі української національної збірної боротимуться за „Кубок Турчина”, — повідомляє прес-служба „ЛНУ Галичанки”.  Зокрема, кольори синьо-жовтого прапору захищатимуть півсередня Регіна Шимкуте і воротар Вікторія Тимошенкова.

ХІ Міжнародний турнір «Кубок Турчина» стартує сьогодні, 24 листопада. В ньому візьмуть участь національні жіночі гандбольні збірні Австрії, Бразилії, Румунії та України.
Ігри на Кубок триватимуть три дні — до 26 листопада. Сьогодні зіграють: Румунія – Бразилія та Україна – Австрія, завтра — Австрія – Бразилія і Румунія – Україна, а в останній день змагань гратимуть: Австрія – Румунія, а також Україна – Бразилія.
„Перед збірною стоїть одне завдання – перемогти. Вважаю, що вдома ми повинні обігрувати будь-якого суперника. В рідних стінах взагалі дуже відповідально виступати. Хоча не можу сказати, що ми не відчували відповідальності перед українськими вболівальниками, коли грали в Данії. Там особисто для мене найкраще склався матч зі збірною Бразилії, з якою ми зустрінемось в неділю на «Кубку Турчина». Гадаю, поразка на данському майданчику ще більше розізлила бразильських гандболісток і вони дадуть нам справжній бій в Києві. Румунська збірна приїхала до нас практично другим складом. Першому дали відпочити після Кубка світу в Данії. Про австрійок, з якими ми проведемо першу зустріч на турнірі, нічого сказати не можу. Сьогодні вперше побачила цю команду на тренуванні. Гадаю, початок матчу буде нелегким, — наголосила гравець «ЛНУ Галичанки» та збірної України Регіна Шимкуте.
Нагадаємо, днями закінчився „Кубок світу 2006” з гандболу, який відбувався у Данії. В розташування „Галичанки” повернулася гандболістка Вікторія Борщенко, яка виступала в складі національної команди. Тим часом ж до національної збірної приєднались легіонерки Оксана Райхель, Олена Радченко, Марія Макаренко і Тетяна Ворожцова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ