Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дві львів’янки візьмуть участь у конкурсі краси «Міс Україна-2012»

31 березня у Києві відбудеться церемонія визначення найвродливішої дівчини України, національний конкурс краси «Міс Україна-2012». Вперше захід проходитиме навесні у приміщенні Національної Опери України. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львів на національному конкурсі краси представлятимуть одразу дві найвродливіші дівчини міста Лева – Богдана Примак, новоспечена перша красуня Львова, «Міс Львів-2012» та Наталія Дунич, відома львівська топ-модель, Міс Львівщина.

«Ми зворушені такою увагою з боку національного комітету краси, адже, цьогоріч вперше Львів представлятимуть одразу дві учасниці, і обидві представляють конкурс краси Міс Львів. Це велика честь для нас і, водночас, велика відповідальність перед громадою міста. Віримо, що дівчата не лишень гідно представлять Львів, але й повернуться з нагородами» - поділилася думками директор конкурсу Міс Львів Валерія Никифорець.

Цьогоріч за корону першої красуні України боротимуться 26 дівчат, а переможниця вже 20 липня представлятиме нашу країну на конкурсі «Міс Світу», який відбуватиметься в китайській провінції Внутрішня Монголія у місті Ордос.

«Міс Україна-2012» обіцяє стати незабутньою подією, адже проходить вже 22-й раз. Грандіозне шоу створюватиме відома хореограф, продюсер і режисер-постановник багатьох популярних шоу та мюзиклів Олена Коляденко. Розважати на сцені будуть Іван Урган, Гарік Мартіросян, Олександр Цикало, Сергій Свєтлаков. Запрошені зірки: російський репер Тіматі, співачка Віра Брежнєва. З далекого зарубіжжя приїдуть ізраїльська топ-модель Бар Рафаелі, швейцарська модель та телеведуча, з українським корінням, Ксенія Чумічева, американський репер АКОN.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ