Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дві районні організації ХДС (у Львові) подали пропозицію про висунення власного партійного кандидата на посаду міського голови Львова

Дві районні у м. Львові організації партії Християнсько-Демократичний Союз звернулись до Президії ЛОО ХДС з пропозицією про висування власного партійного кандидата на посаду міського голови Львова. Партійці ХДС переконані, що в середовищі партії є достойні і досвідчені люди, які готові гідно захищати інтереси виборців та міста. Найімовірнішим претендентом від ХДС на посаду міського голови може стати депутат Львівської міської ради, голова постійної депутатської комісії, відомий підприємець Данило Ярема.
Окрім того, Президія ЛОО ХДС черговий раз зазначила, що християни-демократи Львівщини чітко і послідовно дотримуються ідеї об’єднання усіх національно-патріотичних сил навколо Президента України та виборчого блоку "Наша Україна".
"З цією метою сьогодні необхідно максимально концентрувати зусилля усіх учасників блоку на досягнення стратегічної мети - перемоги на майбутніх парламентських та місцевих виборах. У цій ситуації амбіції та плани окремих політичних сил та політиків повинні підпорядковуватись узгодженому рішенню більшості учасників блоку. І особливо це стосується ситуації з висуванням єдиного кандидата від блоку "Наша Україна" на посаду міського голови Львова. ЛОО ХДС настоює на необхідності позитивного вирішення цього питання", - зазначив голова ЛОО ХДС, народний депутат України Антон Ружицький.
У разі, якщо блоку не вдасться висунути єдиного кандидата на посаду міського голови  Львова, то Християнсько-Демократичний Союз розгляне можливість участі в боротьбі за посаду міського голови власного кандидата-члена ХДС. Про це повідомила прес-служба ХДС.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ