Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дві третини львів’ян негативно оцінюють рішення влади щодо перенесення основних заходів у рамках святкування Дня міста на осінь

До дня 8 березня служба соціологічних досліджень компанії „Віріон” на замовлення організаторів „Львівського балу” було провели ексклюзивне дослідження, метою котрого було з’ясувати, як львів’яни ставляться до святкування 8 березня та святкування 750-річчя Львова. Усього було опитано 612 мешканців міста. Про це сьогодні, 6 березня, під час прес-конференції ”Подаруй коханій незабутню казку” з нагоди Міжнародного жіночого дня повідомив керівник проекту „Львівський бал” Андрій Цебенко. „Було сформовано два блоки питань. Перший блок стосувався того, як ставляться львів’яни до святкуваня 8 березня, другий блок – як вони ставляться до святкування 750-річчя міста Львова та як вони оцінюють рішення міської влади перенести основні заходи на осінь”, - розповів Андрій Цебенко.
За його словами, результати досліджень показали, що більшість львів’ян підтримують ідею святкування 8 березня, зокрема прихильно ставляться до Міжнародного дня жінки 63,9% чоловіків та 68,1% жінок. Що стосується подарунків до цього свята, то чоловіки  і жінки у цьому плані однодумці – найкращим подарунком вважають квіти. Це традиція для 55,6% представників сильної половини людства та 73,4% прекрасної половини. 18,5% респондентів вважають, що найкращим подарунком до свята є парфуми. Щодо способу святкування, то 30% жінок найбільше хотіли б у цей день потрапити на концерт, у цей час як 18,2% чоловіків надають перевагу театру. Як зазначив Андрій Цебенко, одним із способів подарувати коханій незабутню казку є відвідання балу, зокрема так вважають 66,3% опитаних.
Як показали  результати соціологічних досліджень, ставлення львів’ян до святкування 750-річчя міста Львова, то 65,2% опитаних вважають, що святкування потрібно проводити 6 травня, а рішення влади щодо перенесення основних заходів свяи дня міста на осінь дві тритини  львів’ян оцінюють негативно. „На сьогодні в житті жінок не вистачає розуміння, тепла, самореалізації, - розповіла головний психолог Західно-українського центру „Жіночі перспективи” Світлана Беляєва. – Чоловіки повинні створювати свято для жінок щодня і підкреслювати щоденно свою підтримку, любов та розуміння і це буде найкращим подарунком”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ