Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Дві вантажівки завантажені лісом затримали поблизу державного кордону

Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
1/3
Як повідомили 17 квітня Гал-інфо у прес-службі Держприкордонслужби, учора, в ході реалізації інформації оперативних співробітників Житомирського загону, неподалік Виступовичів прикордонники зупинили дві вантажівки з лісоматеріалами.

Деревину, загальним об’ємом в 40 м3, автомобілями ʺЗІЛʺ та ʺУРАЛʺ прикордонною смугою перевозили двоє громадян України.

Під час перевірки документів та з’ясування обставин порубки та переміщення лісу прикордонники встановили, що технічні паспорти транспортних засобів не відповідають встановленому зразку, а номери вузлів та агрегатів вантажівок відсутні. Жодна з колод, які перевозились, не мала відповідного маркування. Товаросупровідні документи на ліс-кругляк в одного водія були відсутні, інший надав для перевірки папери, які не відповідали заявленому вантажу.

На місце події прикордонники викликали слідчо-оперативну групу Національної поліції в Житомирській області, а згодом направили до НП повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 246 ККУ ʺНезаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісуʺ, ст. 358 ККУ ʺПідроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампівʺ та ст. 290 ККУ ʺЗнищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобуʺ.

Вантажівки та лісоматеріали вилучили. Перевірочні заходи тривають.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ