Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Двох мешканок Волині не дали вивезти в турецьку неволю

В аеропорту Львова прикордонники затримали організатора торгівлі людьми, який вивозив двох українок, повідомили в Державній прикордонній службі України.

Оперативні підрозділи Північного регіонального управління Держприкордонслужби спільно з співробітниками відділу по боротьбі зі злочинами в сфері торгівлі людьми ГУ національної поліції у Волинській області отримали інформацію щодо підбору(вербування) двох громадянок України – жительок Волинської області з метою вивозу до Туреччини для подальшої сексуальної експлуатації.

31-річний громадянин України, мешканець м. Одеса, через спеціально створений акаунт в соціальній мережі «ВКонтакте» знайшов двох дівчат, які не мають постійного місця працевлаштування та перебувають в скрутному матеріальному становищі, із малозабезпечених та соціально не захищених верств населення. Обманним шляхом вмовив їх виїхати за кордон для кращого працевлаштування.

Та реалізувати задумане зловмиснику не вдалося. Учора, 5 червня, в аеропорту Львова, під час проходження прикордонного контролю та оформлення на рейс до Стамбулу організатор та його жертви були затримані.

Чоловікові інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України «Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ