Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Двох підприємців Сихівського району оштрафували за недотримання санітарних норм торгівлі

За результатами перевірки об’єктів торгівлі працівники відділу соціально-економічного розвитку та санітарно-епідеміологічної служби Сихівського району оштрафували двох підприємців. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
За відсутність санітарного паспорту та протермінований медичний огляд реалізатора, незадовільне утримання прилеглої території власника автофургону, розташованого на вул. Стрийській, 57-59 підприємця М. Лабецького оштрафовано на суму 136 грн. За доставку продукції непаспортизованим транспортом, недостатню кількість розділового та прибирального інвентарю, відсутність сміттєзбірників оштрафовано М. Марко, власника павільйону громадського харчування, розташованого на вул. Угорській, 10 на 153 грн.
Працівники відділу соціально-економічного розвитку районної адміністрації спільно з представниками Сихівського РВ ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області проводять постійні рейди щодо недопущення несанкціонованої торгівлі на вул. Сихівській, 12-14, вул. М. Драгана.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ