Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Двоє постраждалих у ДТП біля луганської ялинки перебувають у вкрай важкому стані

Двоє постраждалих у ДТП біля луганської ялинки у вкрай важкому стані, – повідомив сьогодні, 16 січня, начальник Головного управління охорони здоров'я Луганської ОДА Павло Малиш.

Обом постраждалим проведено операції на головному мозку, – повідомило видання «Восточний варіант»

«Їх стан важкий, але стабільний. Крім того, в суботу, 14 січня, були проведені операції ще двом постраждалим підліткам. Їм зроблені операції на нижніх кінцівках в рамках лікування множинних переломів, які вони отримали в ДТП. Їх стан оцінюється як середнього ступеня тяжкості», – зазначив Павло Малиш.

За його словами, 14 січня до лікарні звернувся ще один постраждалий в аварії біля головної ялинки Луганська – 63-річний чоловік.

«Він знаходився на місці події, але відразу медичної допомоги не вимагав», – розповів Павло Малиш.

Нагадаємо, 13 січня, на Театральній площі в Луганську сталося ДТП, в результаті постраждало 10 осіб, серед яких 17-річна дівчина, яка загинула. Вона отримала відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, численні переломи шийних хребців.

Як стало відомо, за кермом автомобіля Nissan Tiida, яка скоїла ДТП на Театральній площі в Луганську, знаходився 29-річний Георгій Осіпов – випускник 2004 року юридичного факультету ВНУ ім. Даля. Він проходив практику протягом півроку в Кам'янобрідському районі прокуратурі м. Луганська. Останнім часом ніде не працював.

У вересні 2011 року співробітники ДАІ зупиняли його автомобіль, водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. 3 листопада його знову зупинили співробітники ДАІ за створення аварійної ситуації на дорозі. 22 листопада його зупинили втретє, 27 листопада - в четвертий раз. Кожен раз проти нього складали адмінпротоколи, які направлялися до суду. 11 січня 2012 суд позбавив його права водіння на рік. А 11 січня позбавили водійських прав за багаторазові порушення ПДР і водіння в нетверезому вигляді - v-variant.lg.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ