Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Двоє зловмисників вчинили розбійний напад на чоловіка у Львові

Як розповіли Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, у ніч на 13 серпня потерпілий викликав патрульних 4 батальйону на вулицю Городоцьку, бо став жертвою розбою.

Двоє невідомих осіб нанесли йому тілесні ушкодження, душили, від чого він втратив свідомість. Зловмисники заволоділи телефоном, золотим ланцюжком та гаманцем із 700 гривнями. Чоловіки побігли вниз раніше згаданою вулицею.

Патрульні поспілкувалися з очевидцем ситуації, який надав чіткий опис осіб і зазначив, що вони певний час до розбою спостерігали за потерпілим. Поліцейські показали кілька фотографій ймовірних злочинців і свідок упізнав двох з них.

Патрульні вирушили в напрямку помешкання одного із чоловіків, залучивши на підмогу інспекторів роти тактико-оперативного реагування та піший екіпаж. Інтуїція патрульних не підвела, неподалік помешкання вони виявили ймовірних зловмисників. В 31-річного львів’янина, раніше судимого за грабіж та наркотики, виявили телефон потерпілого. Інший, 33-чоловік , теж раніше судимий за крадіжку та грабіж.

На місце події викликали слідчих Галицького відділу поліції.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові невідомий скоїв розбійний напад на магазин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ