Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Димінський може припинити фінансування «Карпат»

Учора ввечері відбувся брифінг почесного президента львівських «Карпат» Петра Димінського У розмові з керівником «зелено-білих» узяли участь 10 спортивних журналістів, які намагалися з'ясувати реальний стан справ львівської команди.

Про це пише Футбол 24.

Петро Петрович розповів чимало цікавого про майбутнє команди, гравців і співпраці з «Ареною Львів».

П. Димінський наголосив, що утримання «Арени-Львів» обходиться в близько 20 мільйонів гривень на рік. І для того, щоб «Карпати» там грали, потрібно перенести туди всю інфраструктуру. Він додав, що вони готові на такий крок, якщо влада передасть 17 гектарів землі у Львові, які обіцяла раніше. Цю землю «Карпати» планують використати для розбудови інфраструктури, аби згодом можна було заробити гроші та вкласти їх у розвиток клубу.

За інформацією почесного президента, він вкладає у команду 5-6 мільйонів доларів на рік, однак вони йому не повертаються. Відтак, якщо «Карпати» не матимуть інвестиційної привабливості, з наступного сезону Петро Димінський може припинити фінансування клубу.

Щодо трансферів, які львів'яни провели влітку, Димінський поділився такою інформацією: «За Павла Ксьонза «Металіст» запропонував 3 мільйони доларів. Лукаса віддали в оренду за 800 тисяч доларів. Ігор Худоб'як відправився в оренду до «Ростова» за 200 тисяч доларів. Леван Кенія став гравцем німецької «Фортуни» за 400 тисяч доларів».

gazeta.lviv.ua

(Також використано новини зі сайту galsports.com).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ