Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Директор «Галсільлісу» рветься звітувати

Учора, 19 листопада, у Львівській обласній раді розпочалася робота над Переліком першочергових природоохоронних заходів, які будуть фінансуватися з обласного природоохоронного фонду в 2014 році. Обговорили це питання під час засідання постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації.

Проект Переліку першочергових природоохоронних заходів, що будуть фінансуватися з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища (ОНПС) у 2014 році, подав на розгляд комісії в. о. голови Львівської обласної державної адміністрації Сергій Василенко. Депутати вирішили повернути вищезазначений проект Переліку в ОДА для доповнення його іншими заходами, звернення щодо яких надходили на адресу профільної комісії.

Разом з тим, депутати розглянули звернення генерального директора Львівського обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Галсільліс» Петра Пешка щодо внесення до порядку денного сесії Львівської обласної ради питання про звіт підприємства «Галсільліс» за 2012 рік і 9 місяців 2013 року.

Попри те, у своєму зверненні Петро Пешко просив винести на розгляд сесії і стратегію розвитку лісової галузі комунальних лісогосподарських підприємств Львівщини на 2013-2017 роки. Комісія підтримала таку ініціативу, тож на одному із засідань сесії «Галсільліс» звітуватиме перед депутатським корпусом та громадою області.

Депутати також розглянули звернення начальника Львівського обласного управління водних ресурсів Володимира Садового щодо затвердження доопрацьованого проекту Порядку проведення руслоочисних та руслорегулюючих робіт на річках Львівської області. Комісія ухвалила рішення більш детально проаналізувати проект Порядку і повернутися до цього питання на одному із наступних засідань.

Загалом депутати розглянули 50 звернень та листів, що були скеровані в комісію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ