Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Директор ЛКП “Старий Львів” Мирон Широн, якщо його звільнять, розкаже, хто чого вартує в місті Львові

“У ЛКП “Старий Львів” найкращі показники в місті. Інше питання, що в нас найстаріший житловий фонд. Зважте на те, що у нас є покрівлі, які не мінялися з 1895 року. У нас найстаріший житловий фонд і найменше виділення коштів на капітальний ремонт. Тому я  б сам хотів знати за що мене хочуть  звільнити. Я оцінюю себе як хорошого керівника і хорошого спеціаліста. Мало з того, що я не використав жодної зайвої копійки з коштів міського бюджету, але я за власні кошти від реставрував „статую Свободи” на музеї етнографії. Бажання мене звільнити  я приписую особитій неприязні до мене певних людей. Колись я виганяв їх з роботи за хабарі, а тепер вони стали чиновниками і всіляко лобіюють моє звільнення.

Проте для того, щоб мене звільнити, потрібно мати хоча б формальний привід. Якщо мене звільнять, я просто розкажу, хто чого вартує в цьому місті! В мене чисті руки і я хоч вже можу відчитатися за кожну витрачену копійку. Просто я біла ворона, яка щось робить, тому мене і хочуть звільнити”, - повідомив “Гaл-info” директор ЛКП “Старий Львів” Мирон Широн.
Нагадаємо, сьогодні, 6 червня, розглянувши інформацію управління житлово-комунального господарства про діяльність львівських комунальних підприємств житлового господарства та за результатами проведеного аналізу фінансово-господарської діяльності за 2005 рік і 1-й квартал 2006 року, у тому числі в частині виплати заробітної плати міський голова Львова Андрій Садовий доручив керівникам районних адміністрацій розглянути доцільність перебування на посадах керівників десяти ЛКП.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ