Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Директор Львівського історичного музею готовий спростувати слова Мацеха

Директор Львівського історичного музею Богдан Чайківський категорично заперечив припущення Олега Мацеха про суборенду приміщень Львівського історичного музею за ціною 1 грн  на місяць. Про це він заявив у коментарі „Гал-info».
 Реагуючи на заяву речника Громадського форуму Львова, Богдан Чайківський назвав заяви Олега Мацеха неадекватними та побіцяв пред’явити журналісту «Гал-info» договори з організаціями, які використовують окремі приміщення Історичного музею.
Нагадаємо, що сьогодні речник Громадського форуму Львова Олег Мацех заявив,  що Львівський історичний музей надає приміщення комерційним структурам в суборенду без прямих договорів із балансоутримувачем, а орендар в бюджет міста щомісячно сплачує орендну плату у розмірі лише 1 грн. Мова йшла про приміщення Історичного музею на площі Ринок, 6 — антикварний магазин, кафе в Італійському дворику, проведення „круглих столів”, засідань в королівських палатах, міський арсенал — великий магазин з продажу церковної атрибутики в цокольному приміщенні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ