Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Директор „Львівводоканалу” прозвітував про свою роботу на засіданні виконкому

На сьогоднішньому засіданні виконкому директор ЛКП „Львівводоканал” Михайло Винявський зачитав звіт щодо використання коштів та виконання робіт по проекту „Водопостачання та каналізація міста Львова”.

У бюджеті на виплату кредиту Світового банку на 2006 рік закладено 10 млн грн. Для завершення проекту „Львівводоканалу” потрібно ще 15 млн грн, які він просить надати з міського бюджету. Тоді, за умови надання цих коштів, проектні роботи завершаться до кінця цього року і це дозволить розшити подачу води як мінімум від 10 годин; в Залізничному районі, можливо, цілодобово.
На сьогоднішньому засіданні виконкому директор „Львівводоканалу” заявив, що з початку року „Львівводоканал” втратив на тарифах 12 млн грн, оскільки з 1 липня 2006 року піднімаються тарифи на електроенергію, він пропонує змінити з цього часу тариф з 1, 84 грн до 2,14 грн. На що Садовий заявив, що такі рішення треба приймати мудро: „Якщо ми винесемо таке питання на сесію, то громада міста винесе нас із сесійного залу, але не на руках”.
Андрій Садовий незадоволений роботою директора „Львівводоканалу”, оскільки, як він зазначив: „Я не розумію, чому ми повинні платити 900 тисяч фунтів стерлінгів лише за написання інструкції щодо виконання проектних робіт по водозабезпеченню, тоді як ми могли звернутися до спеціаліста в Луцьк, який розповів би нам таку інструкцію набагато дешевше. У Львові розрито 12 км вулиць і невже у „Львівводоканалу” немає грошей, щоб їх позакривати назад?”

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ